miércoles, 16 de enero de 2013

Charles Dickens + pirámide de Maslow

Sí, entiendo que al ver el título de la entrada parezca que lo uno no tene relación con lo otro, pero...¿y si os digo que todo este trabajo es para clase de economía?
Ciertamente, a mi también me parece que el profesor está algo chiflado. pero en fin, habrá que aguantarse con lo que se tiene.
En primer lugar, pondré un párrafo sobre Charles Dickens, que siento decir está en catalán:

Charles John Huffam Dickens (1812-1870) va néixer a Portsmouth, Anglaterra. El 1822, la seva família es va traslladar de Kent a Londres, i dos anys més tard el seu pare va ser empresonat per deutes. Dickens, va entrar a treballar llavors en una fàbrica de calçats, on va conèixer les dures condicions de vida dels treballadors, a la denúncia va dedicar gran part de la seva obra.
Va ser autodidacta, si s'exclouen els dos anys i mig que va passar en una escola privada i va treballar com advocat, periodista parlamentari i, finalment, escriptor, sota el pseudònim de Boz.
El mateix any, es va casar amb Catherine Hogarth, filla del director del Morning Chronicle amb la qual va arribar a tenir deu fills abans de divorciar el 1858. Durant els següents anys, Charles Dickens va viatjar a Amèrica, Itàlia, Suïssa i França, llocs on va escriure les seves obres més conegudes, com Cançó de Nadal i Oliver Twist. Finalment, Dickens va morir el 1870, cinc anys després d'un accident de ferrocarril del qual no s'havia recuperat del tot, d'una apoplexia de la qual no va despertar.

También nos madaron hacer un trabajo sobre la pirámide de Maslow, bucando anuncios para cada escalon de la pirámide. Aquí tenéis los míos:

1r piso:
2º Piso


3er Piso

 

4t Piso

 

5t Piso

 

A mi me costó un montón encontrar anuncios, espero que te sirva para algo

No hay comentarios:

Publicar un comentario