martes, 1 de noviembre de 2011

Informe para catalán:

Aquí tenéis un ejemplo de informe que hicimos para la clase de catalán yo y mi amiga Alba Pouso (quizás nos pasamos un poco con los doble espacios xD):


LES MANCANCES DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

Per fer aquest informe hem decidit entrevistar-nos amb el bibliotecari de la Biblioteca Municipal de Palma, la gent que la visita habitualment i el Conseller de Cultura. Aquest informe ens dona una idea de les mancances que hi ha a les biblioteques i la gran quantitat de queixes que hi trobem.

Primer de tot hem parlat amb el bibliotecari i hem arribat a les següents conclusions; els llibres no es fan servir de manera adequada, a més a més no es tornen tots i la majoria es tornen fora de temps. Serien necessaris més llibres d’informació, ja que molts estudiants que vénen a fer treballs es queixen de la falta d’aquests.

Tot seguit vam parlar amb la gent habitual d’aquesta biblioteca  i a partir del que ens explicaren, poguérem deduir que hi ha poca varietat, que es necessitaria un local més ample per distribuir millor els llibres i que faria falta actualitzar-los , ja que llibres d’actualitat no els podem trobar. Però no tot el que ens van comentar van ser coses negatives, també ens digueren que sempre hi ha libres disponibles i que hi ha grans novel·les.

Finalment vam exposar els problemes que hi havia a la biblioteca al Conseller de Cultura. Aquest ens comentar que hi havia molta demanda de llibres a totes les biblioteques municipals i per aquesta raó no podien destinar més llibres a la Biblioteca  de Palma. També ens va dir que una altra causa era que el preu dels llibres havia pujat molt aquest darrer any.

Després d’haver realitzat aquest estudi hem arribat a la conclusió que encara hi ha moltes coses a millorar de les biblioteques, sobretot que la gent tracti millor els llibres, que els torni el dia que toca. La nostra proposta es que la gent col·laborar-hi donant els llibres que no utilitza ni vol a les biblioteques municipals.

Bibliografia:
Llengua i Literatura 4ESO. Editorial Edebé

No hay comentarios:

Publicar un comentario